Selecteer een pagina

over Valette Ventures

Over ons

Valette Ventures bedenkt, ontwikkelt en lanceert innovatieve bedrijfsconcepten en is opgericht in 2020 door Dennie Frits en Glenn ter Veer. 

01. Jong

02. Ambitieus

03. Creatief

Wij zijn de professionals die u zoekt

Valette Ventures bedenkt, ontwikkelt en lanceert innovatieve bedrijfsconcepten en is opgericht in 2020 door Dennie Frits en Glenn ter Veer. “We kennen elkaar privé al jaren en raken nooit uitgepraat over het ondernemerschap, creatieve concepten, nieuwe bedrijfsformules en disruptieve innovaties, dus besloten we in 2020 dat het tijd was om de krachten te bundelen en onze ideeën werkelijkheid te laten worden”

%

meer omzet

%

meer tevreden klanten

Professionals

Wie wij zijn

Dennie Frits

Partner

Met meer dan 12 jaar ervaring als ondernemer, weet ik wat het is om een eigen bedrijf op te zetten. Na diverse jaren een hotelcollectie van 6 hotels te hebben gerund, was het in september 2019 tijd voor een nieuwe stap. Een stap naar een omgeving waarin ik mijn passie en creativiteit tot uiting kan laten komen en waar ik energie van krijg. Het bedenken en ontwikkelen van innovatieve start-up concepten geeft me die energie!

Glenn ter Veer

Partner

Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest als adviseur en manager in de creatieve industrie, consultancy en bij de overheid, ben ik in 2020 samen met Dennie Frits Valette Ventures gestart. Een boeiend en uitdagend avontuur waarin voor mij vrijheid, ondernemerschap, plezier en creativiteit centraal staan: door nieuwe bedrijfsconcepten te ontwikkelen en naar de markt te brengen en samen aan vernieuwende praktijken te bouwen. In Nederland en over de grens. In uiteenlopende sectoren.

 

Neem contact op 

Valette Ventures


Pastoor Cramerstraat 2K
6102Ac  Echt
Nederland

info@valetteventures.com