Selecteer een pagina

Cleany.works

Het online bemiddelingsplatform in hotelschoonmaak

Cleany is het nieuwste online platform voor studenten die een freelance bijbaan zoeken in de schoonmaak. Opdrachtgevers van Cleany zijn hotels, die voorzien worden van een volledig geïntegreerde tool die de hotelbezetting beheert en aan de hand daarvan dagelijks het juiste aantal schoonmakers inroostert.

studenten

Aanmelden via app

Studenten kunnen zich via de innovatieve Cleany app aanmelden voor jobs bij een hotel in de stad. Via de app registreren zij heel makkelijk hun beschikbaarheid en kunnen zij vervolgens werken wanneer het hun uitkomt. De app toont de Cleanie per dag welke werkzaamheden er verricht kunnen worden tegen welke vergoeding. Nieuw bij Cleany is dat de schoonmaker per job een vergoeding krijgt, die bij productief werken kan oplopen tot 20 euro per uur en die een dag later al wordt uitbetaald. Alle leden maken deel uit van de Cleany community, die zich kenmerkt door de regelmatige events en het Cleany “referral programma”. Studenten die zich aanmelden bij Cleany werken als zelfstandige op basis van een opdrachtovereenkomst of via payrolling.

Details

Cleany.works de uitdaging en oplossing

Challenge

Quality and affordable cleaning is a continuing challenge for hotel managers, concerning: the high costs per room, the unreliable quality, the uninterested staff, the infinite check-ups, high costs per room cleaned, and the inefficient (offline) organization and planning.+

Solution

A fast and efficient on-demand cleaning platform for students

Testimonial

“Het is ongelofelijk hoeveel we kunnen besparen op hotelschoonmaak door te bemiddelen via Cleany.”

Roderick van Muyden,  CEO Saillant Hotels

Get In Touch

1234 sAn Francisco, CA 12345
+1 555 0394 848
info@diviconsulting.com